Vacature pedagogisch medewerker 26-36 uur per week

Vacature

Voor Vigo’s Kinderdagverblijf in Amersfoort zijn wij per 1 augustus 2017 op zoek naar:

Pedagogisch medewerker

op HBO niveau voor 26 – 36 uur per week

Locatie
Amersfoort

Wie zijn wij?
“Uw kostbaarste bezit in veilige handen” , dat is de visie van Vigo’s Kinderopvang.
Dat betekent dat wij ons onderscheiden door een zeer grote mate van dienstverlening en flexibiliteit voor ouders, kindgerichtheid en persoonlijke aandacht.
Wij willen met Vigo’s meer bieden dan slechts “opvang” alleen. Dit wordt o.a. bewerkstelligd door minimaal drie leidsters op een groep te laten werken. Door het aantal groepsleidsters op een groep te vergroten is er meer aandacht voor de groep, het individuele kind, activiteiten en het opsplitsen in kleinere groepjes.
Dit alles speelt zich af in een huiselijke, veilige en vertrouwde sfeer. Kwalitatief goede zorg staat voorop, met respect voor ieder kind.

Wat vragen wij van jou?
Als uitvoerende op de groep verzorg en bewaak jij dat aan alle kwaliteitsstandaarden wordt voldaan. De nadruk hierin ligt op taalstimulering en interactievaardigheden en de professionele toepassing van ontwikkelingsstimuleringsprogramma KIKI. Als HBO-er ben jij materiedeskundige: jij kunt alle relevante zaken uitvoeren, passend bij de situatie, de kinderen en de wenselijke ‘opbrengsten’. Jij werkt daartoe methodisch en op geleide van de ontwikkelingsbehoefte van het kind/de kinderen. De pedagogisch medewerker HBO ressorteert hiërarchisch onder de manager kinderdagverblijf.  Je hebt ambities om je verder te ontwikkelen in je vakgebied en staat open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Telkens opnieuw naar je eigen pedagogisch handelen kijken en te werken met nieuwe pedagogische inzichten en methoden vindt je een uitdaging.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde sociale of pedagogische HBO opleiding
  • Beheersing van de Nederlandse taal aantoonbaar op minstens 3F niveau
  • Pedagogische kennis en vaardigheden om onze kinderen op een professionele en enthousiaste manier te begeleiden
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden voor het motiveren en stimuleren van kinderen
  • Een flexibele en proactieve houding

 Wat hebben wij te bieden
Een uitdagende baan binnen een professionele werkomgeving waarin passie voor de opvang en ontwikkeling van kinderen gewaardeerd wordt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze werknemers naar alle tevredenheid kunnen werken. Wij staan open voor nieuwe ideeën en meningen van onze werknemers. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van trainingen.

Salariëring is conform de CAO kinderopvang, schaal 7.

Dienstverband
het dienstverband loopt t/m 31 maart 2018 met zicht op verlenging

Meer informatie?
Voor vragen kun je contact opnemen met Sharon van den Hoven-Verschoor (manager kinderdagverblijf), 033-4557890 (maandag t/m donderdag)

Reageren?
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatie en cv  met jouw motivatie uiterlijk 25 juni 2017 via e-mail naar: sharon@vigo-s.nl

 

No comments yet.

Geef een reactie