Recensies

Ervaringen van ouders en gastouders.

 

Gastouderbureau Vigo's heeft haar administratie goed op orde. De inspectie is hierdoor weer vlot verlopen en er zijn geen tekortkomingen geconstateerd. Alles is goed inzichtelijk voor de inspecteur van de GGD.

.

GGD Midden Nederland, inspecteur

 

Onze kinderen hebben een fantastische opvang gehad bij onze gastouder! Het is onvoorstelbaar fijn om je kinderen met het volste vertrouwen te kunnen over geven aan een kundige gastouder die ervoor zorgt alsof het familie is. Onze kinderen zijn echt thuis in hun huis! Ook het contact met Vigo's gastouderbureau hebben wij als professioneel en adequaat ervaren. 

 

Tineke Maatjes, ouder

Bijna alweer 7 jaren gastouder bij Vigo's en nog steeds met veel plezier. De meiden van Vigo's zijn top ! Heb ik een vraag of hulp nodig ze staan voor mij en mijn opvangouders klaar. Mocht ik ziek zijn dan kunnen de gastkindjes naar de Droom, de perfecte oplossing als de ouders zelf niet iets kunnen regelen. Ik als gastouder krijg al mijn benodigde trainingen/workshops/EHBO bij Vigo's en andere begeleiding indien nodig. Hier een tevreden gastouder met heerlijke gastkindjes.

Marije Rijn

.

 

Mijn 2 kinderen hebben met veel plezier 4 jaar gebruikt gemaakt van de Vigo's Kinderdagverblijf Amersfoort. Nu zitten ze beide op school. Wij waren erg tevreden over de opzet, de kleinschaligheid en de aandacht voor het kind! Lieve leidsters en altijd een vast gezicht! Bedankt Vigo's Kinderopvang! 

 

Ik werk al een 7 jaar met veel plezier voor dit gastouderbureau. Vanaf het begin heb ik goede ervaringen met dit bureau. Vragen en problemen worden altijd naar tevredenheid opgelost. De medewerkers van kantoor zijn altijd erg betrokken en meegaand! Ook het aanbieden van cursussen en informatie wordt door mij op prijs gesteld. Kortom; ik ben zeer tevreden over dit gastouderbureau.

KWEBBELS Gastouderopvang, Wilma van den Hoven

Sinds mei 2014 gaat onze dochter minimaal 48 uur per maand naar een gastouder van Vigo's. We zijn heel tevreden over Vigo's en in het bijzonder over onze gastouder. Flexibel, gezellig, betrouwbaar en meedenkend zijn slechts een paar passende woorden. Het belangrijkste is dat onze dochter het heel erg naar haar zin heeft en altijd staat te springen om naar de gastouder te gaan! 

Ik werk al een aantal jaren samen met Vigo's kinderopvang als gastouder en ben super tevreden. Er is passie en betrokkenheid en er wordt veel georganiseerd. Als eerste gastouders van Nederland hebben we de mogelijkheid gekregen om met het vroegvoorschoolse educatieve programma Kiki te werken en de kinderen en hun (gast)ouders zijn daarover super enthousiast. Het is fijn om met elkaar goede opvang te kunnen en mogen bieden. 

Marieke Verhoeff

Ben zeer tevreden over dit gastouderbureau. Ik ben al 7 jaar werkzaam bij dit bedrijf.
Wanneer ik een probleem heb zijn de medewerkers altijd gelijk bereid om een oplossing te vinden.
Als ik geen opvang kan bieden kunnen de kinderen vaak opvang krijgen op het kdv. Daar hoor ik dan ook goede verhalen over van de ouders. Kortom ....join the club! Uw kinderen zijn in veilige gediplomeerde handen.

Sonja. De boemelberg. Gastouderopvang

Ik ben vol lof! De leidsters zijn geweldig: lief en denken enorm mee. Het KIKI programma is heel leerzaam. Dankzij de warme maaltijd tussen de middag leert hij goed eten. Sinds de wisseling van kdv heb ik een veel rustiger en vrolijker kindje. Super!

Geïnteresseerd?